0

Home » Overzicht » Kookboeken » Inmaken en conserveren boeken » Praktische gids Fermenteren


Praktische gids Fermenteren - MARIE-CLAIRE FREDERIC 

Praktische gids Fermenteren

MARIE-CLAIRE FREDERIC (Auteur)

Paperback 22,95 22,95excl. 3,95 verzendkosten NL
in winkelmand
toegevoegd aan je winkelmand Het luisterboek is helaas uitverkocht en kan dus niet besteld worden.

Beschrijving

Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem.
In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren!

Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.

ISBN: 9789044767582


Liefhebbers van Praktische gids Fermenteren lazen ook: