0

Home » Overzicht » Kookboeken » Koken en apparatuur boeken » The Noma Guide to Fermentation


The Noma Guide to Fermentation - David Zilber (Auteur) | 
Zilber, David (Auteur) | 
Rene Redzepi (Auteur) | 
Redzepi, Rene 

The Noma Guide to Fermentation

David Zilber (Auteur) | Zilber, David (Auteur) | Rene Redzepi (Auteur) | Redzepi, Rene (Auteur)

Hard-cover 42,95 42,95excl. 3,95 verzendkosten NL
in winkelmand
toegevoegd aan je winkelmand Het luisterboek is helaas uitverkocht en kan dus niet besteld worden.

Beschrijving

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

ISBN: 9781579657185


Liefhebbers van The Noma Guide to Fermentation lazen ook: