0

Home » Overzicht » Kookboeken » Sous vide: Koken onder hoge druk


Sous vide: Koken onder hoge druk - Thomas Keller (Auteur) | 
Jonathan Benno (Auteur) | 
Corey Lee (Auteur) | 
Sebastien Rouxel (Auteur) | 
Susie Heller (Auteur) | 
Michael Ruhlman (Auteur) | 
Amy Vogler 

Sous vide: Koken onder hoge druk

Thomas Keller (Auteur) | Jonathan Benno (Auteur) | Corey Lee (Auteur) | Sebastien Rouxel (Auteur) | Susie Heller (Auteur) | Michael Ruhlman (Auteur) | Amy Vogler (Auteur)

Paperback 39,99 39,99excl. 3,95 verzendkosten NL
in winkelmand
toegevoegd aan je winkelmand Het luisterboek is helaas uitverkocht en kan dus niet besteld worden.

Beschrijving

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!

ISBN: 9789045212364


Liefhebbers van Sous vide: Koken onder hoge druk lazen ook: