0

Home » Overzicht » Kookboeken » Basis kookboeken » Kookbijbels Vleesbijbel


Kookbijbels Vleesbijbel - Gertjan Kiers (Auteur) | 
Bas van Wijngaarden (Auteur) | 
Tijs Koelemeijer (Illustrator) | 
Lars Hamer (Redacteur) | 
Meneer Wateetons (Redacteur) | 
Suzanne Krom 

Kookbijbels Vleesbijbel

Gertjan Kiers (Auteur) | Bas van Wijngaarden (Auteur) | Tijs Koelemeijer (Illustrator) | Lars Hamer (Redacteur) | Meneer Wateetons (Redacteur) | Suzanne Krom (Redacteur)

Hard-cover 27,50 Ebook 16,4916,49excl. 3,95 verzendkosten NL27,50excl. 3,95 verzendkosten NL
in winkelmand
toegevoegd aan je winkelmand Het luisterboek is helaas uitverkocht en kan dus niet besteld worden.

Beschrijving

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

ISBN: 9789048833337


Liefhebbers van Kookbijbels Vleesbijbel lazen ook: