Home » Overzicht » Kinderboeken » Informatieve kinderboeken < 12 jaar » Kookboeken voor onder de 12 jaar » Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en arm aan suiker
Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en arm aan suiker.
Steeds meer kinderen krijgen de diagnose van een gluten- of lactose-intolerantie. Ze vrezen niet meer te kunnen genieten van een gezellig kinderfeestje of van traktaties in school of bij vrienden en familie. Maar met voldoende informatie en inspiratie kan je wel nog genieten van een lekkere, leuke en gezonde traktatie.
In het boek Kindertraktaties vrij van gluten, lactose en arm aan suiker geeft Viviane Vaes je inspirerende recepten en ideetjes waarmee iedereen aan de slag kan. Recepten voor elke dag worden afgewisseld met feestelijke gerechten, zodat je het boek voor elke gelegenheid kan gebruiken.
Dit boek bewijst dat kindertraktaties ook zonder gluten of lactose en met weinig of geen suiker ook lekker en leuk kunnen zijn.
Wat mag je van het boek verwachten?
* Meer dan 60 recepten, voor iedere gelegenheid zoals: verjaardag,
communie-/lentefeest halloween, kerst ...
* Handige en duidelijke informatie rond gluten- en lactose-intolerantie en
suikerarm eten.
* Handige boodschappenlijstjes, tips & tricks en do's & don'ts.
Meer inspiratie vind je terug in haar vorig boek Gluten- en lactosevrij genieten.
Over de auteur:
Viviane Vaes is al haar hele leven lang gepassioneerd bezig met voeding. Haar eerste culinaire stapjes zette ze in de voedingswinkel van haar grootmoeder en ouders. Intussen heeft ze meer dan dertig jaar ervaring in alle geledingen van de horeca op haar conto staan, verder is ze lesgever aan CVO STEP (hotelschool Hasselt, volwassenenonderwijs), voedingsdeskundige en allergenendeclarant.
Als zaakvoerster van Choosy & Delicious is het haar missie om komaf te maken met het vooroordeel dat mensen met een voedselallergie niet kunnen genieten van een lekkere én gezonde gastronomische maaltijd. Viviane's grondige kennis van voeding maakt dat ze alternatieve recepten uit haar hoed tovert waar iedereen met een voedselallergie ook van kan genieten.
ISBN: 9789082733006