0

Home » Overzicht » Kookboeken » Inmaak- en fermenteerbijbel


Inmaak- en fermenteerbijbel - Simone van Thull 

Inmaak- en fermenteerbijbel

Simone van Thull (Auteur)

Hard-cover 27,50 Ebook 21,4921,49excl. 3,95 verzendkosten NL27,50excl. 3,95 verzendkosten NL
in winkelmand
toegevoegd aan je winkelmand Het luisterboek is helaas uitverkocht en kan dus niet besteld worden.

Beschrijving

Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren. Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet. De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten. Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!

ISBN: 9789048866489


Liefhebbers van Inmaak- en fermenteerbijbel lazen ook: