Home » Overzicht » Sport, hobby en vrije tijd boeken » Handboek baking soda
Eindelijk een compleet en duidelijk boek over baking soda!
Een alkalisch zout in de vorm van een wit poeder dat al eeuwen
bestaat, maar dat in Nederland en Vlaanderen pas echt in de
belangstelling is gekomen sinds de mondiale aanwezigheid
van het internet. Een poeder dat voor zowel koken, huishouding,
persoonlijke verzorging, lichamelijke kwaaltjes en allerlei klusjes
en experimenten toepasbaar is. Baking soda is daarnaast een
natuurlijk en ecovriendelijk alternatief voor andere veelal
chemische producten op de markt.
In het Handboek Baking Soda brengt Ida Verstraten van
Baking Soda NL helderheid over wat dit poeder nu eigenlijk is,
hoe het werkt en vooral wat je er allemaal mee kunt doen.
Veel tips en recepten zijn verzameld en praktisch gepresenteerd,
zodat je dit multifunctionele zout ten volle kunt gebruiken.
Handig ingedeeld in een algemeen gedeelte en een praktisch
gedeelte en voorzien van een uitgebreide index, zodat je
makkelijk iets kunt opzoeken.
Het boek is een echt must-have voor een breed publiek, want
het is een naslagwerk dat waardevolle antwoorden geeft op
veel vragen en ondersteunend is bij het gebruik van Baking Soda.
ISBN: 9789078845003