0

Home » Overzicht » Kookboeken » Eet als een expert


Eet als een expert - Marijke Berkenpas (Auteur) | 
Gaby Herweijer (Auteur) | 
Jolien Klamer (Auteur) | 
Liesbeth Smit 

Eet als een expert

Marijke Berkenpas (Auteur) | Gaby Herweijer (Auteur) | Jolien Klamer (Auteur) | Liesbeth Smit (Auteur)

Paperback 27,50 Ebook 11,4911,49excl. 3,95 verzendkosten NL27,50excl. 3,95 verzendkosten NL
in winkelmand
toegevoegd aan je winkelmand Het luisterboek is helaas uitverkocht en kan dus niet besteld worden.

Beschrijving

Groene smoothies, Goijibessen, speltbrood.. De voedselhypes vliegen je tegenwoordig om de oren, wat is nu echt een gezond eetpatroon?



Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker!



  • Met meer dan 150 recepten

  • Ontbijt, lunch en diner

  • Handige weekschema's

  • Makkelijk en gezond

I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.



"Als je in de voetsporen van deze vier gezondheidsamazones treedt, dan maak jij straks zelf goed onderbouwde keuzes, en eet je als een expert". - Prof. dr. Frans J. Kok. emeritus professor Voeding en Gezondheid Wageningen University.



Dit boek is een perfect cadeau voor iedereen die van gezond en lekker eten houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.



ISBN: 9789021571539


Liefhebbers van Eet als een expert lazen ook: